Daphne Sprecher

Communicatie Manager

BIOGRAFIE

Daphne werkt sinds augustus 2019 bij Social Finance NL. Ze houdt zich bezig met de communicatie en PR. Dat varieert van het creëren van content voor de website en social media-kanalen tot het verstevigen van de bekendheid en de positionering van Social Finance NL.

De afgelopen jaren heeft Daphne diverse rollen als communicatie- en PR-adviseur vervuld. Onder andere bij BackHoom, een dochteronderneming van Alliander. Daarvoor was zij werkzaam bij Het PR Bureau, waar ze diverse opdrachten deed voor onder andere Havenbedrijf Rotterdam, Roland Berger Strategy Consultants en Campina. Daphne behaalde een bachelor Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en een master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Naast haar werk bij Social Finance NL is Daphne bestuurslid van de Nederlandse vriendenstichting voor Magen David Adom, een organisatie die medische noodhulp levert aan iedereen in Israël. Daarnaast is Daphne een echte sport- en muziekliefhebber. In haar vrije tijd is ze dan ook regelmatig te vinden in de Johan Cruyff Arena om Ajax aan te moedigen. Queen en Michael Jackson staan bovenaan haar playlist en voor een goede muziekdocumentaire blijft ze graag thuis.