2024-04-30T14:00:15+02:00

WERKEN BIJ SOCIAL FINANCE NL

Social Finance NL is een snelgroeiende sociale onderneming die werkt aan het effectiever oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Daarbij zijn wij voortdurend op zoek naar talent dat onze impact verder kan helpen vergroten en in een enthousiast team het verschil wil maken. Samen met Social Finance NL, maar ook met overheden, (impact) investeerders en sociaal ondernemers.

Dus wil jij alles weten over impact investeren, resultaatfinanciering en de impact economie? Kan je je makkelijk nieuwe materie eigen maken? En houd je van samenwerken in een gemotiveerd team binnen verschillende projecten? Reageer dan op een openstaande vacature of stuur een open sollicitatie mail met jouw CV en motivatie naar: werkenbij@socfin.nl

Wij geloven in de kracht van verschillen en streven naar een diverse samenstelling van ons team, met een evenwichtige vertegenwoordiging in (studie)achtergronden, geloofsovertuigingen, gender, geaardheid, (fysieke) uitdagingen en etnische achtergrond. We moedigen daarom nadrukkelijk iedereen aan om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw unieke perspectief, motivatie en kwaliteiten!

VACATURES

HOE IS WERKEN BIJ SFNL?

Als je niet op kantoor bent, ga je (liefst gebruik makend van je gekregen OV-kaart) langs bij klanten.

De ene keer stel je met een gemeente een business case voor effectievere ondersteuning van jongeren op: doelgroep bepalen, zorgen dat het programma aansluit bij de uitdagingen van de gemeente, sessies met sociale organisaties en investeerders voor de inrichting van de zorg.

De andere keer spreek je af met het hoofd van een groot fonds voor een nieuwe investeringspropositie en bel je nog even een jongere om te vragen hoe het gaat in zijn nieuwe baan. Je bent de verbinder èn de analist.

Je moet je dagen flexibel kunnen inrichten, soms werk je een paar uur thuis, draai je een langere dag of moet je ’s avonds nog wat doen. Maar net zo graag pak je met collega’s een terrasje op een zonnige dag als je agenda het toelaat.

Ga naar de bovenkant