WERKEN BIJ SOCIAL FINANCE NL

Social Finance NL is een jonge, snelgroeiende sociale onderneming die werkt aan het radicaal effectiever oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Daarbij zijn wij voortdurend op zoek naar talent dat onze maatschappelijke impact verder kan helpen vergroten en in een enthousiaste, competitieve omgeving aan maatschappelijke onderwerpen wil werken.

Regelmatig hebben wij vacatures voor verschillende rollen in ons team, die we hieronder plaatsen. Zijn er geen vacatures, maar wil je toch graag meer weten of op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact op via info@socfin.nl.

HOE IS WERKEN BIJ SFNL?

Als je niet op kantoor bent, ga je (liefst gebruik makend van je gekregen OV-kaart) langs bij klanten.

De ene keer stel je met een gemeente een business case voor effectievere ondersteuning van jongeren op: doelgroep bepalen, zorgen dat het programma aansluit bij de uitdagingen van de gemeente, sessies met sociale organisaties en investeerders voor de inrichting van de zorg.

De andere keer spreek je af met het hoofd van een groot fonds voor een nieuwe investeringspropositie en bel je nog even een jongere om te vragen hoe het gaat in zijn nieuwe baan. Je bent de verbinder èn de analist.

Je moet je dagen flexibel kunnen inrichten, soms werk je een paar uur thuis, draai je een langere dag of moet je ‘s avonds nog wat doen. Maar net zo graag pak je met collega’s een terrasje op een zonnige dag als je agenda het toelaat.

VACATURES