Wij bestaan vijf jaar! Vijf jaar van adviseren, inspireren en doen om maatschappelijke vraagstukken effectiever op te lossen. Bij deze mijlpaal hoort ook een moment van reflectie. Wij hebben een stevige impactmissie: wij streven ernaar dat resultaten en maatschappelijke waarden echt centraal staan in het denken en doen van onze samenwerkingspartners. Maar hoe staat het eigenlijk met onze eigen impact?

In onze impactrapportage – 5 jaar Social Finance NL laten we zien wat we hebben bereikt, hoe wij zelf en onze samenwerkingspartners tegen onze bereikte impact aan kijken en hoe wij de komende tijd nog meer maatschappelijke waarde willen maken. Hierover rapporteren vinden wij belangrijk, omdat wij als organisatie niet buiten, maar juist middenin de maatschappij staan.

In de impactrapportage laten we onze belangrijkste activiteitenlijnen de revue passeren, waarbij we zowel kwantitatieve en kwalitatieve resultaten laten zien. We reflecteren op onze rol, onze ontwikkeling en blikken toe naar de toekomst. Via gesprekken met een aantal van onze samenwerkingspartners duiden we onze eigen impact en rol in het impact ecosysteem. Tot slot kijken we ook naar binnen: welke impact maken wij met en voor ons team?

Al met al zijn we trots op wat we hebben bereikt en dat willen we graag laten zien, met hier en daar ook een kritische noot. Benieuwd naar de rapportage?