Na zes seizoenen heeft Money Matters, de podcast van Social Finance NL in samenwerking met Circl – ABN AMRO, een nieuwe opzet. In seizoen 7 duiken we iedere twee weken in het laatste impactnieuws, ontdekken we positieve ontwikkelingen binnen de impacteconomie en bespreken we wat er beter kan in onze maatschappij. Dit seizoen verwelkomt vaste host Ruben Koekoek drie ondernemende en inspirerende co-hosts: Jamy Goewie, Björn Vennema en debutant Marian Spier, oprichter van TEDxAmsterdamWomen en FEM-START. Money Matters wordt ook dit seizoen weer geproduceerd door Spraakmaker Media.

Na zes seizoenen waar Money Matters vooral de diepte in ging op grotere thema’s, richt de podcast zich nu meer op het actuele impact nieuws, recente ontwikkelingen rondom impact investeren en wordt het algemene nieuws bekeken met een impact bril. Dit loopt uiteen van maatschappelijke uitdagingen en ontwikkelingen, tot productlanceringen, sociale ondernemingen en beleidsinitiatieven. Zo werden in de eerste vier afleveringen al de duurzaamheid rondom de Olympische Spelen besproken, de Amerikaanse verkiezingen, de invloed van AI op impact investeren en hoe het ervoor staat met de hoeveelheid vrouwen aan de top.

 

Stuur je luisteraarsvraag of tip de redactie!

Dit seizoen willen we graag de luisteraars bij de podcast betrekken. Iedere aflevering begint dan ook met een luisteraarsvraag en eindigt met wat er op de impact agenda staat. Uiteraard zijn nieuwstips ook altijd welkom. Dus heb je een prangende vraag over de impact achter het nieuws of wil je een actueel impactnieuwtje delen?

Mail ons via info@socfin.nl en wie weet hoor je jouw vraag of impactnieuws binnenkort terug in de podcast!

Beluister Money Matters nu via Spotify, Apple Podcasts of onze website en blijf op de hoogte van het laatste impactnieuws en trends in de wereld van maatschappelijk ondernemen en impact investeren.