BIOGRAFIE

Rob is gespecialiseerd in het samenbrengen van non-profit en commercie. In zijn rol als manager bij Social Finance NL adviseert hij zowel overheden als maatschappelijke organisaties bij het opschalen van hun impact en het duurzaam financieren hiervan. In zijn aanpak staan resultaten en samenwerken centraal.

Voor hij bij Social Finance NL kwam werken maakte hij al heel wat meters in de sociale sector als hoofd diensten bij brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Later bediende hij bij ABN AMRO als bankier tal van goede doelen organisaties en gaf hij verschillende partnerships tussen de bank en goede doelen vorm.

Rob heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn Master of Science in Business Administration haalde. Daarvoor heeft hij Hotelmanagement gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Ongetwijfeld heeft de Hotelschool zijn voorliefde voor goed eten en drinken gevoed. Om ook een beetje fit te blijven staat hij wekelijks op de squashbaan en traint hij voor marathons. Maar echt warm loopt hij voor een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen hebben. In zijn vrije tijd zet hij zich hiervoor in als penningmeester van het Jeugdeducatiefonds.