KENNIS DELEN

Onze missie kunnen we niet alleen realiseren. Daar hebben we het hele ecosysteem voor nodig.

Daarom richten we ons ook op het delen van onze kennis en activeren van andere mensen en organisaties in dat ecosysteem.

Ons doel is dat wij op deze manier een katalysator zijn voor het mobiliseren van meer kapitaal en talent voor maatschappelijke impact.

Opbouwen en delen van kennis

Klik op de afbeelding om deze in groot formaat te bekijken

Kennis Delen

Social Finance Talk

Sir Ronald Cohen

De Social Finance talk is het evenement waar de belangrijkste spelers in het Social Finance ecosysteem elkaar ontmoeten.

Elk jaar nodigen we een gerenommeerde spreker uit het internationale Social Finance speelveld uit.

In 2019 was Sir Ronald Cohen te gast en in 2020 spreekt Harvard professor Jeffrey Liebman de zaal toe.

Publicaties

Social Finance NL publiceert tal van rapportages en artikelen die we gratis ter beschikking stellen aan geïnteresseerden.

Denk aan ons oprichtingsrapport, het rapport over de eerste 5 jaar van Nederlandse Social Impact Bonds of de introductie van de Social Finance NL resultatenradar.

Daarnaast schrijft Social Finance NL wekelijks op haar website en in de media over resultaatfinanciering, impact investing en publiek private samenwerking.

Magazine Social Finance NL

Outcomes Academy

Om resultaatgericht samenwerken gemeengoed te maken in Nederland heeft Social Finance NL samen met de Erasmus Universiteit de Outcomes Academy geïntroduceerd.

Tijdens de Outcomes Academy leren ambtenaren en medewerkers van vermogensfondsen hoe ze de Social Finance methodiek kunnen toepassen om maximale resultaten te realiseren binnen hun vakgebied.

Tijdens de jaarlijkse Outcomes Academy delen onder andere experts van Oxford University, Social Finance UK, Erasmus Universiteit en Impact Investors hun kennis met de deelnemers.

Workshops

Social Finance NL biedt inhouse workshops aan. Deze workshops worden aangepast aan de wensen en doelen van uw organisatie.

Zo hebben wij een workshop Impact Investing georganiseerd voor het Oranje Fonds, een Development Impact Bonds workshop voor Warchild en Save the Children en een workshop resultaatfinanciering voor de gemeente Utrecht.

SFNL Workshops

Meer weten?

Wil je meer weten over de Social Finance Talk, de Outcomes Academy of onze workshops? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie