KENNIS DELEN

Social Finance is de katalysator van een resultaatgerichte manier van werken en financieren.

Niet alleen door zelf een rol te spelen in projecten, maar ook door de wereld om ons heen te inspireren anders te denken en werken.

Daarom richten we ons op het opbouwen en delen van onze kennis en activeren van andere mensen en organisaties. Zo kunnen we een ecosysteem creëren voor het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen.

Opbouwen en delen van kennis

Klik op de afbeelding om deze in groot formaat te bekijken

Kennis Delen

SOCIAL FINANCE TALK

Sir Ronald Cohen

De Social Finance talk is het evenement waar de belangrijkste spelers in het Social Finance-ecosysteem elkaar ontmoeten.

Elk jaar nodigen we een gerenommeerde spreker uit het internationale Social Finance-speelveld uit.

In 2019 was Sir Ronald Cohen te gast en in 2020 spreekt Harvard-professor Jeffrey Liebman de zaal toe.

PUBLICATIES

Social Finance NL publiceert tal van rapportages en artikelen die we gratis ter beschikking stellen aan geïnteresseerden.

Denk aan ons oprichtingsrapport, het rapport over de eerste 5 jaar van Nederlandse Social Impact Bonds of de introductie van de Social Finance NL-resultatenradar.

Daarnaast schrijft Social Finance NL wekelijks op haar website en in de media over resultaatfinanciering, impact investing en publiek-private samenwerking.

Magazine Social Finance NL

OUTCOMES ACADEMY

Om resultaatgericht samenwerken gemeengoed te maken in Nederland heeft Social Finance NL samen met de Erasmus Universiteit de Outcomes Academy geïntroduceerd.

Op de Outcomes Academy leren ambtenaren en medewerkers van vermogensfondsen hoe ze de Social Finance-methodiek kunnen toepassen om maximale resultaten te realiseren binnen hun vakgebied.

Tijdens de jaarlijkse Outcomes Academy delen onder andere experts van Oxford University, Social Finance UK, Erasmus Universiteit en Impact Investors hun kennis met de deelnemers.

WORKSHOPS

Social Finance NL biedt inhouse workshops aan. Deze workshops worden aangepast aan de wensen en doelen van uw organisatie.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een workshop Impact Investing georganiseerd voor het Oranje Fonds, een workshop over Development Impact Bonds voor Warchild en Save the Children en een workshop over resultaatfinanciering voor de gemeente Utrecht.

SFNL Workshops

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de Social Finance Talk, de Outcomes Academy of onze workshops? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie